05 ianuarie 2017

Diavit

Diavit este un concentrat natural din fructe de Vaccinium myrtillus L. (afin) si Hippophae rhamnoides L (catina) din flora spontana, obtinut prin procedee originale care-i pastreaza principalele componente active, cu adaos de meritoza, amidon, lactoza, gelatin, stearat de magneziu (E572) si talc (E553b). Este bogat in vitamine (C, provitamina A, PP, B1, B2, E) saruri minerale (K, Ca, P, S, Mg, Mn, Fe), principii naturale: antocianozide, fitoncide, tanini, acizi vegetali (miristic, palmitic, chininic), pectine, polifenoli. Glucozidele delfinolului, mirtilina si neomirtilina continute de concentratul natural din fructe de Vaccinium myrtillus L. are actiune hipoglicemianta, produsul avand efecte benefice in protectia pancreasului. Prin compozitia lui complexa, reechilibreaza presiunea osmotica de la nivelul celulelor epiteliului mucoasei intestinale, normalizeaza peristaltismul si tranzitul intestinal, avand rol protector al mucoasei. Restabileste rezistenta si permeabilitatea capilara, intervine in tonifierea sistemului venos. Prin continutul in flavonoide produsul intervine in reglarea cardiovasculara. Prin efectul activant asupra regenerarii purpurei retiniene, sensibilizeaza fotoreceptorii marind acuitatea vizuala. Nu contine coloranti artificiali sau arome.
Se recomanda bolnavilor să nu renunţe la tratamentul clasic, recomandat de medicul specialist, urmand ca pe parcurs, pe masura ce vor lua şi DIAVIT, sa se observe, din analize, că organismul va avea tot mai puţină nevoie de acestea. Diavit este aprobat de Ministerul Sanatatii si Familiei, nu are contraindicatii sau efecte secundare.

Am gasit DIAVIT la mai multe farmacii online, dar cel mai mic pret pare sa fie AICI (click!). Daca ati gasit o oferta mai buna, lasati adresa in comentariu. Multumim!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu